Ryhmille

Otamme Ratsutilalla mielellämme vastaan myös isompia ryhmiä. Voimme räätälöidä sopivan palvelupaketin juuri teidän ryhmällenne – halusitte sitten ratsastaa tai vain hoitaa hevosia. Kodikkaissa kodissamme voimme kestitä jopa sadan hengen ryhmiä, ja mikä sen parempaa pakkasillassa kuin nuotiolla paistettu makkara ja nokipannukahvit. Tarvittaessa järjestämme ryhmällenne myös lounaan.

Ota rohkeasti yhteyttä niin pohditaan yhdessä, mikä olisi teidän tapanne viettää hevosentuoksuinen hetki Ratsutilalla. Meillä on järjestetty lasten syntymäpäiviä, polttareita, kosintahetkiä. Meillä ovat viihtyneet päiväkotilaiset, koululaiset, nuoret sekä ikäihmiset.

Esimerkki 1: Ratsastusvaellus 60 min 38 euroa / ratsastaja + kotatarjoilu (makkara, pikkumakea, kahvi/tee/mehu) 5 euroa / henkilö. Jos ratsastajia on yli kahdeksan tai he ovat eritasoisia, ratsastus voidaan järjestää useammassa ryhmässä.

Esimerkki 2: Talutusratsastus, mahdollisuus hepan hoitoon sekä kotatarjoilu (makkara, pikkumakea, kahvi/tee/mehu). Hinnat alkaen 10 euroa / henkilö.

Yhteystiedot

Maastovaellukset, tallipaikat ja muut ratsutilan asiat
040 4825 904 / Katja, yrittäjä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

0400 929 256 / Jari, vuokraisäntä

Sossonniementie 32, Kuusamo

Aja Sossonniementietä, kunnes näet meidän opasteet tien varressa. Navigaattorit opastavat monesti harhaan.

Jätä auto merkitylle parkkipaikalle portin ulkopuolelle. Ensimmäinen asunto on asuinrakennus, älä häiritse sen asukkaita. Vihreä ”information”-kyltti opastaa teidät tallin pihaan ja toimistoon.

Rekisteriseloste ja evästeet

Maksaminen

Islanninhevospalveluihin

Nettivarauksissa korttimaksu

Varattaessa suoraan ratsutilalta lasku, paikan päällä maksettaessa pankkikortti, smartumin, edenredin ja e-passin aplikaatiot.

Pyydettäessä lasku
(+ laskutuslisä 5 euroa)

Käteistä emme käsittele

 Tarvitsetko majoitusta?


tripadvisor logo

© Nurminiemen ratsutila | sivusto Davas